banner_2021.png
PC-GuttalogohvitprdmAtle.png
Shadow

Bedrifter

Din partner i den digitale verden! Vi tilbyr skreddersydde IT-løsninger for å møte dine unike behov. Våre erfarne konsulenter er klare til å hjelpe deg med alt fra nettverksoppsett til programvareinstallasjon og feilsøking. Med oss ved din side, kan du fokusere på det du gjør best - å drive virksomheten din.

PC-Gutta har lang erfaring med drift av nettverk. Vi kan ta på oss den fulle driften av bedriftens nettverk.
Har ansatte en Hjemme PC ordning som belaster bedriftens IT-avdeling. Da kan vi tilby en avtale som omfatter alle brukere, også hjemmeservice avtale.

Ring for avtale på telefon 22 80 20 40

Drift

Oppetid er noe av det viktigste i et datamiljø. En høy oppetid er avhengig av flere faktorer og vi har den nødvendige kompetansen for å oppnå dette.
Vi skreddersyr nye løsninger og oppgraderer eksisterende infrastruktur slik at man nærmer seg den optimale utnyttelse av den investeringen bedriften allerede har foretatt.

Infrastruktur

Trenger dere nytt utstyr, det være seg maskiner, skrivere eller andre ting så kan vi tilby det meste til en fornuftig pris samt en driftsavtale.
Husk også at vi installerer det utstyret dere kjøper gjennom oss. Erfaringer viser at installering gjerne tar uforholdsmessig lang tid og ikke alltid er så lett som man har inntrykk av.

Priser Bedrift

Timepris bedrift: kr. 1380,-* Arbeidstiden beregnes fra avreise vårt kontor til retur vårt kontor.
Reise kr. 890,-* parkering og bom kommer i tillegg.
Avbestilles timen senere enn 8 timer før oppdragstart (regnet innenfor 0800-1600) eller tekniker reiser bomtur belastes et gebyr på kr. 1380,-*)
*Alle priser eks.mva, mimimum 1 time ved på stedet service, deretter regnes hver påbegynt 1/2 time

Viktig informasjon om data

Har du en PC du må innlevere til reparasjon, er det viktig at du på forhånd tar sikkerhetskopi. PC Gutta kan dessverre ikke garantere at informasjonen på harddisken blir værende etter gjennomført reparasjon. Vi tar derfor ikke på oss ansvar for tapt informasjon. Vi hjelper deg gjerne med sikkerhetskopiering.
Vi selger også forskjellige typer eksterne harddisker.
Datautstyr som leveres på verksted og ikke er hentet senest 6 mnd etter innlevering vil kunne bli solgt eller deler benyttet for å dekke kostnader som er påløpt.